покажи или скрий панела с менютопокажи/скрий
Начало arrow Програми
Програми
Програма Wall Street Analizer

Описани са начините, по които можем да инсталираме програмата Wall Street Analyzer и да импортираме файлове с ценови поредици в нея.

Упътване за работа с програмата WSA

Описани са най-важните функции на програмата за извършване на технически анализ на български език. Упътването не е дословен превод на оригиналния английски текст. Добавени са редица пояснения, които считаме, че потребителят е полезно да знае. Пълното описание на програмата на английски език се намира в самата програма в меню >>Help >> Contents.Програма Meta Trader 4

Описани са начините, по които можем да инсталираме програмата Meta Trader 4  и да импортираме файлове с ценови поредици в нея.

Упътване за работа с програмата МТ4

Описани са най-важните функции на програмата за извършване на технически анализ на български език. Добавени са и някои връзки, които считаме, че потребителят е полезно да знае, за да борави по-ефективно с програмата. Пълното описание на програмата на английски език се намира в самата програма в меню >>Help >> Help Topics (F 1)


   
Коментари
Гост   |85.196.169.xxx |2008-10-21 17:05:40
dfs
Само регистрираните могат да коментират!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Очaкаваме вашето мнение, препоръки и предложения за този сайт!
Забравена парола

Реклама

Заповядайте в новооткритото студио за масажи Wonder Spa!
Предлагаме на вашето внимание комплекс от: класически, медицински и антицелулитен (за дамите) масажи, съчетания с аромотерапия, медотерапия и релаксиращи техники, масаж на ходила.
Провежда курсове за масажисти (диплома легализирана от МОН).
Стара Загора, Дом на строителя етаж 11.
Людмил Лазаров 0898566138
Ако желаете да рекламирате на този сайт моля пишете ни на адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
уеб дизайн : beweb.bg хостинг от : vhod2.com